אקנה בגיל 22 !

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/10/2010 | 20:58 | מאת: לי

שלום ד"ר , אני בת 22 ובשנה האחרונה המצב של האקנה שלי החמיר ! הפצעים יוצאים לי באיזור הסנטר והצוואר . התחלתי טיפול אצל קוסמטיקאית אבל אני לא מרגישה שיפור אולי זה משהו פנימי שמצריך התייחסות . מספר שאלות לי אליך : 1. איך אדע לאיזה רופא עור ללכת ? לא מכירה אף אחד שסובל מאקנה והלך לרופא עור. אני חוששת לקבל טיפול לא נכון . 2. האם טיפול של קוסמטיקאית מחמיר את המצב ? 3. האם זה הגיוני שזה משהו פנימי בעייתי וזה מוציא לי פצעים ? יש איזו בדיקה שאפשר לעשות בשביל לקבוע את הנ"ל ? 4. האם גלולות זה אחד הפתרונות לבעיה ? מקווה לקבל תשובה , לי

לי אקנה היא מחלת עור שמטופלת ע"י עור ורק אחרי הנחיית רופא העור אפשר לפנות לקוסמטיקאית.רופא העור בקופת החולים שלך מספיק מיומן ומכיר מחלה שכיחה זו לפיכך תקבלי את כל ההסברים אצלו ולא אצל הקוסמטיקאית.גלולות הן אחת האפשריות לבעיה זו ,שוב חייבים להתאימן לך !

19/10/2010 | 16:47 | מאת: לי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות