קיורטן חודש ויובש נוראי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/07/2018 | 06:43 | מאת: חן

היי הבן שלי בן 14 התחיל לקחת קיורטן לפני כחודש היובש מתחיל להציק לו מאד הפנים מלאות פצעים כואבים מה לעשות כדי להקל על הכאב בפנים קרם לחות של דר עור יכול להיות טוב? בבקשה תעזור לנו להתמודד תודה

כן בהחלט

22/07/2018 | 15:18 | מאת: חן

יש משחה ספיציפית שאתה ממליץ? צריכים לשטוף גם עם סבון? בקושי ניתן למרוח משחה כי הפצעים גדולים והעור כואב מאד..ואדום מאד הוא בתחילת החודש הראשון וקיבל 20 מילגרם עד עכשיו

02/09/2018 | 19:02 | מאת: יש משחה שמשתמשים יחד עם הרואקוטן?

חודש שלישי עם רואקוטן האם כדאי להשתמש בסבון או במשחה כדי לזרז את תהליך הריפוי.. יש המון נקודות אדומות שנישארו אחרי שהפצעים התייבשו צלקות אקנה מה יכול להעלים אותם

סבון ומשחה אינן מזרזים ריפוי. לגשת לרופא מוחה שמתעסק בצלקות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות