כתמים אדומים לאחר אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/11/2011 | 16:59 | מאת: דור גוזלן

שלום דר! אני סובל מאקנה הרבה זמן כשנה עד שלפני ארבעה חודשים החלטתי לשים סוף ולקחתי רואקוטן, אני עדיין לוקח ונשאר לי בערך חודשיים שלושה לקחת, עור הפנים שלי חלק למגע ואין בליטות או שקיעות אבל יש לי כתמים אדומים מאוד !! השאלה שלי האם יכול להיות שכתמים אלו ישארו לי תמיד או שאפשר לטפל בהם או הזמן יעביר אותם,אין לי בעיה לעשות פילינג על כול הפנים יעלה כמה שיעלה אבל אני מאוד לחוץ שזה לא יעבור לי בחיים ? תודה רבה מראש,דור!

14/11/2011 | 17:01 | מאת: דור גוזלן

נ.ב הכתמים כבר הרבה מאוד זמן שמה ולא יורדים ולא נראה לי שזה דלקת אלה צלקת. העור פנים שלי לא שחום.. תודה שוב!

דור ערב טוב עליך לגשת לרופא העור שיראה סוג הכתמחם וימליץ על טיפןל מתאים.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות