משתמש ב-150 Roxithromycin כחודש וחצי, מתי להפסיק?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/11/2011 | 16:09 | מאת: ב-28

שלום רב, אני בן 28. לאחר שבמשך כחודשיים ניסיתי לטפל בבעיה באמצעות Aknemycin ללא תועלת אמיתית, רופא עור המליץ לעבור ל-150 Roxithromycin פעמיים ביום (בשילוב עם משחה) ולשתמש בזה במשך 3 חודשים. לאחר כשבועיים-שלושה חל שיפור ניכר במצב (הפצעים לא צומחים מעבר למימדים מאוד קטנים). אך מאז המצב לא משתפר: 1) הפצעים לא נעלמו לחלוטין 2) נשארו צלקות קטנות על הפנים כזכר לתקופה בה הפצעים היו גדולים (לא משהו קיצוני, אבל עדיין בולט לעין). השאלה היא, האם יש טעם להמשיך ולהשתמש בתרופה? האם ישנה דרך לטפל בצלקות ? כמו כן, אני עוסק בפעילות גופנית במשך כל התקופה (תרגילי כח וריצות של 5-10 ק"מ מספר פעמיפ בשבוע), הרופא לא הזכיר שיש מגבלות כלשהן, לכן רק רציתי לוודא שאין עם זה בעיה. תודה מראש!

ערב טוב המשך בטיפול האנטיביוטי כי משך ההשפעה הוא כפי שנאמר לך כ3חודשים אין מניעה לעסוק בספורט זה בריא וגש בתום הטיפול לרופא לטפל בצלקות.

15/11/2011 | 11:14 | מאת: בן28

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות