ריטלין וראקוטן יחד בבקשה דחוף!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/06/2018 | 19:44 | מאת: אני

השאלה שלי היא כזאת..האם מותר לקחת ריטלין ורואקוטן יחד לתקופה של חודש? רואקוטן 40 מג וריטלין 20 מג. אני שוקלת 50. מה יכול לקרות לי במידה ואקח? רופא העור אמר לי מההתחלה שאסור ולא פירט (אולי הוא חושב שאני אהיה בדכאון..לא יודעת). זה מאוד חשוב לי לא להפסיק את הטיפול של הרואקוטן באמצע כי אני לא אסיים אותו בכל פעם לפני שמגיעה תקופת מבחנים ואין סיכוי שאני מצליחה להתרכז בלי ריטלין. אשמח לתשובה מהירה. תודה רבה!!

אין קשר בין תרופת הרואקוטאן לריטלין . אם זאת יש להתייעץ עם הרופא המטפל בריטלין אם לך ספציפית אפשרי.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות