רואקוטן תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

14/03/2018 | 15:05 | מאת: טלי

היי אני בת 21 לקחתי בעבר רואקוטן והפצעים חזרו אז ניגשתי לרופא עור והוא המליץ לחזור לקחת את הכדורים. לאחר חודש של שימוש בכדורים הווסת שלי מאחרת כבר שבועיים. בעבר הרואקוטן לא השפיע עליי ככה. האם יש קשר?(איני בהריון עשיתי בדיקות). בנוסף אני מתאמנת על בסיס קבוע שלוש פעמים בשבוע עקב פזיוטרפיה האם יש תרגילים שבכלל אסור לי לעשות?או מה כן מותר כי לא להתאמן בכלל זה יחמיר את המצב שלי.

אין קשר. בהסתייגות שלא בדקתי אותך ההנחייה היא בנטילת רואקוטאן לא לעסוק בספורט אינטסבי בשל חשש פגיעה בשריר. התייעצי עם הפזיוטרפיסט ( אינטנסיבי מאד אינדיוידואלי)והרופא המטפל.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות