20 מ״ג ראקוטן - מינון נמוך מדי?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/03/2018 | 12:53 | מאת: שירה

שלום ד״ר, אני בת 21, שוקלת 67 קילו על 1.55 האקנה שלי התפרצה בעקבות הפסקת נטילת גלולות ..אני כבר 48 ימים על ראקוטן 20 מ״ג ואכן אני רואה שיפור גדול אבל לא התנקתי לגמרי ..הרופאה המליצה להעלות ל30 מ״ג אך אני חוששת מתופעות לוואי .האם 20 מ״ג יכול לרפא אותי על סמך המשקל?(האקנה שלי לא חמור) תודה

הנתונים בלבד אינם מספקים צריך לראות מצב האקנה ולא הגדרה שלו.אם רופאת העור המליצה על העלת מניח שכדי שתהייה אפקטיביות לטיפול יש להעלות מניון

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות