אקנה זוועתי של גיל המעבר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/02/2018 | 12:08 | מאת: דנה

זוועה! מה זה הדבר הזה?? רק רואקוטן עוזר , ורק אם אני לוקחת כל הזמו, אם אני יורדת ממינון של כדור של 10 ביום, זה מתחיל שוב.... מה עושים????? הרופא אומר שאפשר לקחת רואקוטן לאורך זמן אבל ממליץ על מינון נמוך יותר... אלא שאז זה לא מספיק עוזר ותיכף מגיע הקיץ, בריכה... עובדת עצות.... האם עדיף להפסיק לגמרי רואקוטן ולנסות טיפול מקומי??

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה שלך כל האפשרויות הטיפוליות נכונות .צריך להתאימן לאדם

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות