אדמומית בעור הפנים וומשחה נוספת להבהרת כתמי שמש חומים בעור הפנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/02/2018 | 19:40 | מאת: פולסקי חופשיה

קבלתי מרופא עור את אקנתרים למריחה מידי ערב על הפנים. מוזר לי שזה לפצעי בגרות אני בת 70 כך שלא הובן לי השימוש ובמקביל קבלתי רט-אויט להבהרת כתמי שמש מהפנים וגם על זה כתוב שזה מיועד לפצעי בגרות אשמח לקבל מענה בתודה מראש

אכן התרופות הן גם לטיפול באקנה וחלקן להבהרת כתמים מכיוון שלא בדקתי מצב הפנים לא אוכל להתייחס מה היו השיקולים לתת תרופות אלו.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות