מינוצקלין תרופה לאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/02/2018 | 00:31 | מאת: מירית

רציתי לברר בבקשה הבת שלי בת 13 קיבלה לפני שבוע מרופא עור מינוצקלין לחודש להתחלה רציתי לדעת עם הכדורים מסוכנים ויכולים לפגוע בכבד או בכול חלק פנימי בגוף

כמו כל אנטיביוטיקה בלקיחה לאורך זמן צריך לעשות מעקב של בדיקות דם .

10/06/2018 | 00:15 | מאת: הדר

רק מזהירה אני לקחתי מנוצקלין וזה עלול לגרום לזאבת בנוסף הכדור הזה הוא מסוכן מאוד , ועשה לי לא טוב כלל לעור הפנים, אני לא רופאה אך יש לי נסיון רע מאוד עם התרופה הזאת ולא מומלצת לאקנה כלל , אני הייתי לוקחת ריאקוטן במקום.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות