עזרה בקשר לפריחה בעור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/11/2011 | 20:27 | מאת: ד

ציתי להתייעץ על נושא חשוב שמפריע לי בחיי היומיום. אני מזה כ-5 שנים סובלת מפריחות בעור שבאות והולכות, ומורגשות בעיקר במקלחת עם מים חמים. בהתחלה, לפני 6 שנים הפריחה הופיעה בעיקר באזור המפשעות אך עם הזמן התפשטה וכיום היא מופיעה באזור המפשעות, הרגליים, הבטן וכמעט בכל הגוף... יש לציין שהפריחה לא מגרדת ומופיעה גם במהלך היום בלי קשר למים חמים...באה ונעלמת לאחר מספר דק' ושוב חוזרת לסירוגין. אני אובדת עצות כי אין לי מושג מה לעשות, שום רופא לא יודע לאבחן את זה ואני חוששת שזה סימפטום של מחלה סמויה כלשהי ולא יודעת מה לעשות. האם שמעתם על תופעה שכזאת? מה אני יכולה לעשות?? תודה רבה מראש

ד ערב טוב שום רופא? בטוחה? נראה לי שלא פנית לאנשים המקצועיים המתאימים. קשה לתת הסבר מה יש לך מבלי לראותך .חשוב להגיע כהפריחה בעצומה לרופא עור לבדוק מהי לקחת אולי ביפסיה לבדוק רגישות אלרגית וכו. בהצלחה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות