רואקוטן ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/11/2011 | 14:03 | מאת: רז

שלום ד''ר שמואל. אני בן 18 והחלטתי לקחת קיורטן, פצעים אמנם לא היו לי הרבה אבל שהייתי בן 16-17 היה יותר ועכשיו החלטתי לשים לזה סוף. אני כבר בתחילת החודש השני של הטיפול ואמנם לא הייתה לי החמרה חמורה, יצא לי 3-4 פצעים כנראה זאת ההחמרה.(נקווה שזה ההחמרה האחרונה.) אבל מה שמפריע לי הוא זה שיש לי יובש קל-בינוני. בעיקר באזור עצמות הפנים שליד הצוואר(צידי הסנטר) וקצת ליד נחירי האף וגם קצת אודם בפנים שהתחיל לי לפני שבוע-שבוע וחצי בערך. מתי התופעות לוואי האלו יעברו(אודם והיובש)?זה יעבור במהלך הטיפול, או רק מסיום הטיפול? תודה ושבת שלום : )

ערב טוב רז תופעת היובש ידועה בלקיחת רואקוטאן לפעמים עוברת תוך כדי הטיפול ולפעמים לאחר סיום הטיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות