שאלות לגבי ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/11/2011 | 11:28 | מאת: רחל

הבן שלי בן 14.5 סובל מאקנה ברמה בינונית במשך כשנה. ניסינו משחות, לא עזר, מינוצקלין לא עזר. הרופא המליץ לעבור לראקוטן. שלוש שאלות. 1. הוא עוסק בספורט באופן אינטנסיבי (5--4 בשבוע אימונים של שעתיים) ולא מוכן לוותר. הרופא אמר שאין מניעה, אם יתפסו לו השרירים להפסיק את הכדורים. האם הוא צודק, אין מניעה לקחת ולראות האם נתפסים לו השרירים? 2. הוא שוקל 53/4 ק"ג /גובה 170 נתן לו מינון של 30 מ"ג ביום. האם זה לא הרבה? 3. האם הכדור יכול לעכב התפתחות או למנוע, רק עכשעו התחילה תקופת הצמיחה שלו? תודה

ערב טוב רחל לשאלותיך 1. אנו לא ממליצים על לקיחת רואקוטאן במאמץ אינטינסיבי אך הוא יכול באמת לנסות אם יתפסו השרירים כפי שהורה הרופא שיפסיק.2.המינון מתאים למשקלו. 3.קיימת אפשרות לפגיעה בצמיחה לגובה אם כי היא נדירה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות