אקנה- גיל 13

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/11/2011 | 14:08 | מאת: שלומית מ.

אמא יקרה שלום, היות וישנם המון תכשירים כאלו ואחרים חשוב להתייעץ עם בעל מקצוע, רופא עור ו/או קוסמטיקאית. אני ממליצה בחום על תוסף תזונה בשם דרמה קליר. ביתי בת ה-14 לוקחת אותו וזה עזר לה פלאים.את יכולה למצוא אותו בסופר פארם. בהצלחה!

11/11/2011 | 14:10 | מאת: רז

ה"דרמה קליר" לא לכולם עוזר במיוחד עם מדובר באקנה על רקע הורמונלי. לי למשל לא עזר שום תוסף תזונה , לא אבץ, לא כלורופיל, לא ויטמין C , לא כל מיני שמנים טבעיים כמו שיש בדרמה קליר . תזונה עזרה לי רבות,ירקות ירוקים,גמבה,גזר מלפפון ירוק...וכו' קטניות ומוצרים מחיטה מלאה אבל לא עזר לחלוטין רק הקל שורה תחתונה אל תבזבזי כסף על כל מיני תוספי מזון וכל מיני דברים כאלו ואחרים שאומרים שזה יעזור למצב האקנה בפנים. זה רק יקל ואולי. תלכי לרופאת עור הכי יעזור.

11/11/2011 | 14:11 | מאת: רז

צודק

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות