גלולות ועור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/11/2011 | 19:48 | מאת: ליידי

שלום, אני שוקלת לקחת גלולות ורוצה לדעת אם תיתכן השפעה שלילית על העור כתוצאה מהלקיחה - או מהפסקתה (כשאפסיק ליטול גלולות). יש לציין כי בעבר נטלתי רואקוטן. תודה רבה!

הי בלקיחת גלולות אין תופעות לוואי שישפיעו על העור בהפסקתן יכולה להיות השפעה. אקנה או שיעור וכו אנא תייעצי עם הגנקולוג להתאים גלולות לך .

11/11/2011 | 17:46 | מאת: לילך

לא אמורה להיות שום השפעה כזאת. אני גם לקחתי בעבר ראוקטן ועברתי לגלולות פמינ, הן נורא עוזרות לי ואין שום בעיה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות