דואק ג'ל+טין סבון לייף פרופשיונל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/12/2017 | 19:32 | מאת: נטלי

שלום, התחלתי לפני שבוע טיפול שנתן לי רופא העור בסבון פנים של לייף פרופשיונל "טין", וג'ל דואק, יש לי אקנה קלה, יש לי כמה שאלות שלא הספקתי לשאול את הרופא : 1. הרופא לא נתן הוראות מיוחדות, אני מורחת את הג'ל על כל האיזורים שבהם יש אקנה, האם צריך למרוח אך ורק על הפצעים? כי הג'ל באמת מייבש את כל האיזורים בצורה לא נעימה (עור מחוספס). 2. אני יכולה למרוח בבוקר קרם פנים של ד"ר פישר לתינוקות עם מסנן הגנה? או שהקרם לא טוב עם הטיפול ? ואם לא אמרח בבוקר ואחשף לשמש - העור שלי יישאר רגיש למרות ששטפתי את הג'ל ? 3. האם אפשר להמשיך להשתמש בסבון של לייף פרופשיונל גם לאחר שיפור? אם אחרי שיפור אני אפסיק להשתמש בהכל (סבון ומשחה), האם האקנה יכול לחזור? תודה רבה על הסבלנות, מחכה לתשובות :)

1. מריחה רק על הפצעים 2.ניתן למרוח קרם לחות והגנה על בסיס מים בלבד. 3.אם לא מייבש את הפנים אין מניעה 4.לא ראיתי מצב פניך . אקנה תמיד עלולה לחזור.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות