אוראקוטאן ואקנה........................

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

12/12/2017 | 12:58 | מאת: שרית

בתי בת 16+, התחילה לפני כחודש לקחת אורקוטאן במינון 10 מ"ג, תופעות לוואי יובש רציני בשפתיים, הגיעה לביקורת רופא עור מטפל שהחליט עוד חודשיים להמשיך באותו המינון עקב היובש הרציני. בשבוע הראשון לאחר התחלת הטיפול כמות הפצעים גדלה בצורה רצינית ולאחר מכן החל להרגע. כיום חודש לאחר הטיפול טרם ראינו העלמות פצעי אקנה מהפנים עדיין יוצאים לה לא כמו בתחילת הטיפול. תוך כמה זמן רואים שיפור במצב הפצעים וכן האם כתוצאה מכך שלא הועלה לה המינון יהיה שינוי במצבם? האם בכל מקרה שבו לוקחים אורקוטאן נעלמת האקנה? תודה.

בהסתייגות שלא ראיתי מצב האקנה שלה אינני יכול לדעת .מאד אינדיווידואלי. כנ"ל לגבי הישנות האקנה לעיתים סבב אחד מספיק ולעיתים מס פעמים .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות