תחילת ראוקוטן לסימנים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/11/2017 | 16:57 | מאת: איילת

שלום, כבר שנים רבות שאני מנסה לטפל באקנה במספר דרכים: אננטיביוטיקה, משחות אנטיביוטיות ושלל קרמים, הכל כמובן בטיפול של רופא עור. היום אני כבר לא יכולה יותר ולכן ביקשתי להתחיל לקחת רואקוטן, למרות שבפועל אין לי יותר משלושה פצעים פעילים בכל זמן. הבעיה העיקרית שלי הם הסימנים, שפשוט לא נעלמים. רציתי לדעת האם רואקוטן גם מעלים את הסימנים האדומים על הפנים ומשאיר עור חלק לחלוטין, כפי שנאמר לי. תודה רבה!

הסימנים האדומים הינם תוצאה של האקנה לאחר סיום הטיפול כשהעור יתרפא ברוב המיקרים הסימנים נעלמים במידה ולא יש אפשריות לטיפול . הרואקוטאן מטפל באקנה עצמה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות