מזה הסימנים האדומים אחראי אקנה?בן18

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/11/2011 | 07:47 | מאת: אסף

היה לי אקנה בינונית ,(שעברה) כרגע הפנים חלקות למגע אבל למראה זה לא נראה חלק. הסימנים האלו מתנחלים לי על הפנים כבר 3-4 חודשים ממה זה? אמנם יש שיפור ממש ממש קטן אבל עדיין הם יחסית בולטים לזמן שעבר. ראיתי גם נערים עם אותה בעיה שלקחו רואקוטן ונשאר להם סימנים אדומים אחראי הטיפול ... ממה זה ?? למה זה לא עובר כבר ???? תודה רבה!!! ושבת שלום : )

בוקר טוב אסף הסימנים האדומים הם תוצאה של האקנה ולא של בהתרופה בדרכ הם נעלמים אחרי תקופה . גש לרופא העור שלך להמשך טיפול .(בrf למשל).

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות