אקנה מינוציקלין מעבר לראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/10/2017 | 23:50 | מאת: דניאל

היי אני חייל בן 20, ב20 באוגוסט פגשתי רופא עור בצבא שנתן לי מרשם ל3 חודשים של מינוציקלין, יש לי אקנה מאזור גיל 15 ותמיד פשוט יש לי.. לפעמים יש לי ממש דליקות בפנים ולפעמים זה רגיל אבל תמיד הפנים שלי ממש לא נקיות וגם כואבות הרבה פעמים כשיש צ'יסטות גדולות מתחת לעור. אז אחרי חודש וחצי של טיפול במינוציקלין 100MG X1 זה ממש לא עשה שום דבר. אני רוצה לעבור לראקוטן. וזה גם מה שהרופא עור רשם שיהיה השלב הבא בטיפול אם המינוציקלין לא יצליח. אתה חושב שאני יכול לעצור את הטיפול במינוציקלין ולקחת ראקוטן ברגע שאראה רופא עור? מצרף תמונות

בכל מקרה חייבים לעשות הפסקה לפחות של שבועיים לפני שנוטלים רואקוטאן . ממליץ לקחת כל זמן שאפשר מינוציקלין. עדיף על כלום.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות