לקיחת כדורי הרואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/07/2017 | 02:24 | מאת: יובל

שלום, אשמח לקבל מענה, כמה שאלות- 1. האם רופא המשפחה יכול לתת לי את כדורי הרואקוטן, אני לפני שלושה חודשים קיבלתי אותם ולא השתמשתי בהם בסוף, ועכשיו אני רוצה. 2. בתקווה שרופא המשפחה יכול לתת לי אותם, אז ככה- אמרו לי שאפשרי לקבל מינון נמוך כדי להקל על תופעות הלוואי...האם הוא יוכל לתת לי מינון נמוך? כלומר האם הוא מבין בזה וידע מה לתת לי כדי להקל על תופעות הלוואי? 3. אני בן אדם שלא אלרגי לכלום, לא הייתי חולה כבר המון שנים, אני לא רגיש לדברים מסויימים או משהו כזה... האם יש סיכוי שתופעות הלוואי לא יתקיימו? או יהיו פחותות? למה זה קשור ? 4. יש לי אקנה קל, כמה זמן אחרי תחילת לקיחת הכדורים יופיע שינוי? תודה רבה מאוד,מעריך זאת כלכך.

1. בעקרון לא 2.לא התחום שלו ולא תמיד יש קשר בין המינון ותופעות הלוואי אם בכלל מופיע. אין לדעת אין לדעת

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות