מייק אפ בזמן נטילת ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

31/10/2011 | 13:40 | מאת: שרונה

שלום ד"ר יורב שמואל, הינני נוטלת ראוקוטן מזה חודשיים והפצעים הקשים נעלמו וכעת נשארו כתמים אדומים וחומים עד היום לא השתמשתי בכלל במייק אפ כי הרופאה המליצה שלא ולאור היובש הקשה שסבלתי מהכדור כיום היובש ברמה ממש נמוכה ופחות מורגש האם ניתן למרוח מייק אפ אפילו לפעם בשבוע? איזה מייק אפ מומלץ? איזו חברה?עם מה מומלץ לנקות אותו מהפנים? אודה להתייחסותך..

בוקר טוב שרונה במידה והיובש קל ניתן כן להשתמש במייק אפ בחרי חברה מוכרת נסי ללא חומרי בישום. א]פשר לנקות עם תרחיץ צטפיל

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות