בטעות פיצצתי חצ'קון קטן (הסבר בפנים)

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

30/10/2011 | 20:02 | מאת: שמואל

שלום ד''ר לפני שבוע פיצצתי חצ'קון קטן מאוד , אדגיש שלא פיצצתי אותו עד הסוף, פיצצתי חלק ממנו.. לאחר יום או יומיים החצ'קון נעלם ונישאר סימן אדום עד היום.. שמתי קרם לחות של SEBOCALM ועדיין הסימן לא עבר, האם הסימן הזה אמור להעלם או שהוא לתמיד? ואם הוא אמור להעלם תוך כמה זמן הוא אמור להעלם? אדגיש שזה חצ'קון קטן מאוד והסימן גם קטן. אך מציק. תודה רבה מראש

שמואל בוקר טוב אין לי אפשרות להעריך את הנזק מהתאור שלך .הסימן הוא תוצאת מעשה ידיך .ניתן לטפל בסימנים בדרכ .גש לרופא עור מומחה שיתאים טיפול .(קרם לחות אינו מעביר סימנים).

09/11/2011 | 19:46 | מאת: lady

שלום, אני שוקלת לקחת גלולות ורוצה לדעת אם תיתכן השפעה שלילית על העור כתוצאה מהלקיחה - או מהפסקתה (כשאפסיק ליטול גלולות). יש לציין כי בעבר נטלתי רואקוטן. תודה רבה!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות