אקנה שימוש מינוציקלין

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/07/2017 | 11:57 | מאת: יובל

שלום רב, הבת שלי הת 14 לפניי שנה קיבחה את הכדור מינוציקלין מינון 1000 הכדור עזר ועם הזמן ירדנו למינון 50 כבר שנה ברציפות היא מקבלת את הכדור. בחודשיים האחרונים הפצעים שוב הופיעו המון פצעים אדומים נגשנו לרופא והוא הגדיל שוב ל 1000 האם זה לא מסוכן לקחת את הכדור כל כך הרבה זמן? כבר שבוע היא לוקחת מינון של 1000 ואין שינויי ביכלל הפנים עדיין אדומות והפצעים נוראים. מה עושים? תודה מראש.

א. נראה לי שיש בלבול במינון התכוונת ל100 אולי ב. תקופה של שנה זהו מיצוי מקסימלי בטיפול באנטיביוטיקה .או שאינה עובדת או לפעמים נוצרת עמידות לתרופה .נא לגשת לרופא לשינוי טיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות