טיפול בכתמים וצלקות לאחר שימוש ברואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/10/2011 | 17:20 | מאת: חיילת

שלום, לפני כארבעה חודשים סיימתי טיפול של כחצי שנה ברואקוטן, הטיפול היה טוב ואפקטיבי וכרגע אין יותר פצעים, אבל נותרו כתמים בגוון יותר כהה מהעור וצלקות שטחיות (כמו גומחות בעור) שמפריעות לי. אני חיילת ועל כן אודה לך אם תמליץ לי על רופא טוב שעובד עם הצבא מפני שבעבר כבר נפגעתי מרופא עור צבאי לא שנתן פתרון שלא מתאים לבעיה שלי. תודה.

לחיילת שלומות אנני מכיר רופא עור שעובד עם הצבא .באופן עקרוני הטיפול בכתמים וצלקות הינו קוסמטי אינני יודע אם הוא ממומן .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות