לקחתי רואקוטן וחזרו פצעים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/10/2011 | 16:28 | מאת: רון

התחלתי לקחת רואקוטן, הרופאה אמרה שאני יצתרך לקחת 9 חודשים. אחרי 6 חודשים התפתחו לי פצעים באצבעות (הרופאה אמרה שזה מהרואקוטן) אז היא הפסיקה לי את הטיפול לשבועיים. הפצעים הפסיקו וחזרתי לקחת את התרופה(במינון נמוך יותר כי ירדתי במשקל)במשך עוד חודשיים ושעבועיים וחצי(בחודשיים וחצי האלה שחכתי לקחת כ-6 ימים-לא רצוף). אחרי כ-3 חודשים מתחילת הטיפול הפסיקו הפצעונים וכמעט לא היו בכלל. ואז אחרי כשבועיים מסוף הטיפול(היום) נהיו לי שלושה פצעונים קטנים. 1)כמה זמן צריך לחכות בין הנטילה הרשונה של התרופה ללקיחה פעם שנייה? 2) האם כל הימים שלא לקחתי את התרופה ב-9 חודשים האלה גרמו לטיפול לא להצליח? 3)האם כדאי שאני יקח רואקוטן פעם שנייה?

הי רון תמתין בסבלנות לפחות חודש ותראה מה המצב .אין קשר בין הימים שלא לקחת .יכול להיות שתצטרך סיבוב נוסף אבל אנא המתן ותן לתרופה לעשות את העבודה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות