חייבת עזרה- בנושא ראקוטן!!!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/02/2017 | 20:25 | מאת: הדר

שלום, שמי הדר בת 20 ונוטלת רקוטן במינון של 30 מ״ג במשך כחודש וחצי בערך, לפני כשבועיים עשיתי בדיקת דם בפעם הראשונה מאז תחילת נטילת הרקוטן והתגלה כי יש לי כולסטרול גבוהה , (אם הנורמה היא 200, יש לי 240) ,אני חיילת והרופאת יחידה שלי (שעליה אני לא כלכך סומכת אם לומר את האמת) המליצה לי להפסיק את הטיפול בגלל הכולסטרול, אבל המון אנשים אמרו לי ובנוסף גם קראתי המון תגובןת באינטרנט על כך שחלק מתופעות הלוואי זה עליה ברמת הכולסטרול, לאור היותי חיילת, אני לא יכולה להתייעץ עם רופא עור בזמן הקרוב כיוון שהתורים למומחה הם לעור 3-6 חודשים ועד אז לא יודעת אם להפסיק את הטיפןל או להמשיך , בנוסף- שמתי לב למין נקודות קטנות אדןמומיות ויבשות בעור שלי שנראים כמו פריחה -לא מגרדים, סתם נראים לעין רק באיזור הרגליים, עוד תופעת לוואי שקראתי שבעקבותייה רצוי להפסיק את הטיפול. זקוקה לעצה, מה עליי לעשות? להפסיק את הטיפול או שזה בעיה נורמטיבית ? או שאןלי אלה תסמינים שהגןף שלי לא מגיב כראוי לתרופה

נכוןן ישנה תופעה של עליה בכולסטרול אולם עליך להיות במקרה כזה במעקב רופא עןר כל חודש ובמידה ואין אפשרות הייתי מציע להפסיק הטיפול . לגבי הנקודות ובלי לבדוק אין אפשרות לאבחן

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות