יובש

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/10/2011 | 08:45 | מאת: סמא

אני קצת יותר מחודש של טיפול ברואקוטן, אני מרגישה יובש בעיניים והרוקח נתן לי (GenTeal Eye Drops) וזה עוזר , האם רואקוטן יכול לפגוע בעיניים ? והאם אני אמורה להיבדק אצל רופא עיניים? בנוסף יש לי יובש באף המתבאט בדם (שמתיבש באף), האם זה בסדר ? איך ניתן להקל על היובש באף?

הי בוקר טוב אין נזק בלתי הפיך .היובש נגרם מהרואקוטאן אבל הוא הפיך ואפשר לטפל בו. לאף אפשר למרוח משהו שמנוני וטיפןת העיניים אף הן עוזרות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות