קיורטן ומוצרים נוספים בו זמנית

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/01/2017 | 12:54 | מאת: חדווה

שלום ד״ר, אני נוטלת קיורטן 10 מ״ג מזה כחודש וחצי. 1) כשיוצאים לי פצעים הם מתחילים לעבור רק אחרי שבועיים שלושה. בעבר הייתי משתמשת במשחות ותרחיפים לייבוש הפצע. האם אני יכולה להמשיך גם על פצעים שיוצאים היום? או שלתת להם לעבור לבד? 2) בעבר הייתי משתמשת בתרופה הומאופטית לאקנה שנקראת R53 של חברת ד״ר רקווג והגבתי לזה מאוד יפה. האם אני יכולה להמשיך לקחת אותה ביחד עם הקיורטן? או שלתת לקיורטן לעשות את העבודה לבד? 3) האם נהוג להתחיל טיפול של 10 מ״ג ולעלות במינון? הייתי בביקורת אצל הרופאה אחרי החודש הראשון והיא עדיין נתנה לי 10 מ״ג ולא העלתה במינון (לפני בדיקות דם). תודה רבה!

המינון מאד נמוך בהמשך מאמין שיעלו אותו .אין צורך בכל המשחות והתרחיפים הרואקוטאן יעשה העבודה. לא מתמצא בתרופות הומאופטיות לא מכיר החומרים הפעילים ויש חשש שיתנגשו עם הרואקוטאן.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות