הפסקת טיפול בקיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/10/2011 | 15:05 | מאת: שרון

שלום ד"ר, אני בת 18.5 במשקל 50 ק"ג, הייתי מטופלת בקיורטן 10 מ"ג במשך 9 חודשים. כיום אני לא מטופלת כבר קרוב ל-3 שבועות ויש לי פצעים קטנים באזור המצח. רציתי לשאול אם זו תופעה טבעית, או שאני צריכה לטפל בה ע"י חזרה לכדורים או משחות מסוימות. תודה!

שרון ערב טוב לצערי מראש קיבלת מינון נמוך שלא מתאים למשקלך ולכן עדיין יש פצעים.חזרי לקחת כדור במינון יותר גבוה.

31/10/2011 | 16:36 | מאת: רונית

שלום רב, בני בן ה14.5 החל לקבל קורטיין 40 מ"ג לפני כחודש ימים. עדיין לא מבחינים בשיפור. השאלה שלי היא מתי ניתן יהיה להבחין בשיפור ותוך כמה זמן התרופה תעלים את הפצעים?? תודה מראש רונית

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות