פצעונים בלחי שלא נעלמים.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/10/2011 | 11:22 | מאת: בדוי

שלום ד''ר. לפני כמה חודשים היה לי אקנה בינוי , הרופא עור שלי הביא לי סבון פנים ACNIL WASH + SKINODERM CREAM לשים פעמיים ביום. אני אחרי חצי שנה של טיפול כל הפצעים עברו 100%, רק נשאר לי כמה פצעונים כאלה בלחי, אני שותף פעמיים ביום עם ACNIL WASH וגם שם סקינודרם קרם באיזור הבעייתי, ועדיין הפצעים לא עוברים, מה הסיבה שהם לא עוברים? יכול להיות שיקח קצת זמן וזה יעבור? או שיכול יכול להיות שהם ישארו לתמיד? ואם הם ישארו לתמיד איך אפשר לטפל בזה, בלייזר וכד'? תודה רבה על הקדשת זמנך!

ערב טוב הטיפול שעברת הוא טיפול חיצוני וכנראה לא מספיק לטיפול באקנה שיש לך .הפצעים לא נשארים לתמיד צריך לטפל.לייזר אינו טיפול באקנה אלא לצלקות ולכתמים. מציע לגשת לרופא העור להמשך טיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות