היעלמות צלקות כתוצאה מאקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/10/2011 | 15:00 | מאת: שרון

ד?ר יורב שלום רב, אני בת 30 והופיעו בפניי אקנה וולגריס ברמה קשה מאוד לאחר שהות של שלושה חודשים בחו" ל, הייתי אצל רופאת עור לפני חודש והתחלתי בטיפול ראקוטן במינון של 40 מג שני כדורים ביום . כרגע המצב יותר טוב בלשון המעטה היה לי יובש רצינמ על הפצעים וכעת זה עבר ויש כמו כוויות במקום שהיה פצעים. האם המשך הטיפול אמור להוריד זאת או שישארו לי סימנים???לאחר כמה זמן אמור להעלם הכל? הרופאה ציינה בפניי כי אצטרך לשתות חצי שנה את הכדור. בברכת חג שמח....

שרון ערב טוב מבלי לראות מצב פניך אנני יכול לאבחן מתי יעלמוהיובש אף הוא תוצאה של נטילת הכדור שיעלם. הסמנים בעקרון באקנה וולגריס נהוג לקחת בין 6-8 חודשים רואקוטאן לפעמים אפילו קורס נוסף הרואקוטאן אינו מטפל בצלקות שנוצרו כתוצאה מהאקנה.(לכך טיפולים שוים בהתאם לצלקות) אולם סביר שמצב הפנים ישתפר בהרבה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות