לד"ר ליאוניד בהמשך לשאלה הקודמת והתשובה שלך ...

דיון מתוך פורום  כאב

31/10/2016 | 02:06 | מאת: שי

היי דוקטור בהמשך לשאלה הקודמת שלי בקשר לבדיקות mri . האם זה נורמלי שכאב כזה בעצם החזה יקח שנה וחצי כמעט מאותה טראומה וזה מגביל אותי בהכל . והייתי בבדיקות ולא מעט רופאים ואין להם תשובה. הייתי גם במרפאת כאב עברתי 2 זריקות סטרואידים ללא הטבה . וניסיתי גם לפני תקופה קצרה ביותר אטודולק נוגדי דלקת שאינם סטרואים כדורים גם ללא הטבה בכלל. האם לפי הממצע מדובר על משהו רציני שיש לי שם { נזק בלתי הפיך }? ומה אני עוד יכול לעשות ... תודה רבה.

07/11/2016 | 10:13 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, הבינותי שהבדיקות תקינות. אז לא מדובר בפגיעה מסכנת חיים. ממליץ על המשך טיפול במרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב