כאב כרוני לאחר תאונת דרכים קשה

דיון מתוך פורום  כאב

21/09/2016 | 12:13 | מאת: אלין

צהריים טובים, בעלי עבר לפני כ5 שנים תאונת אופנוע קשה ומאז הוא סובל מכאבים כרונים באגן וברגל ימין.מאז ועד היום הוא נוטל פרקוסט במינון מצתבר של 50מ"ג ליום... הבעיה היא שהכדורים והכאב הפכו אותו עם הזמן לאיש כעוס וחסר מנוחה שצריך להלך על ביצים בסביבבתו. כעת הוא מנסה להוריד במינון ומחפש דרך להתמודד עם הכאב ללא תלות בכדורים.אשמח לכל הצעה לכיצד להתמודד בלי כדורים ממכרים לכאב כרוני באגן וגפיים תחתונות.

שלום רב, ממליצה להגיע למרפאת כאב עם תוצאות הבדיקות הרלוונטיות לקבלת טיפול מתאים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב