כאב בבטן ימנית עליונה

דיון מתוך פורום  כאב

20/09/2016 | 09:46 | מאת: מודאגת

שלום, אני בת 18 ולאחרונה (מזה שבועיים) התחלתי לסבול מכאבים בבטן הימנית העליונה, בסמוך לחזה (לעתים מקרין למקומות אחרים)- הוא התחיל בעת עלייה במדרגות. השאלה היא אם הכאבים יכולים לנבוע כתוצאה מהרעלת כבד מפני שאני לוקחת כדורי אומפרדקס כל בוקר למניעת צרבות (לפחות עד שאלך להיבדק אצל רופא) או כתוצאה מדלקת בכיס המרה. אני ממש לחוצה, אבל חוץ מן הכאבים הכל תקין. יכול להיות שאצטרך להפסיק להשתמש בתרופה? ייתכן שזו עלייה בתפקודי הכבד? תודה מראש.

20/09/2016 | 14:03 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במצב של כאבי בטן יש צורך בבדיקת רופא. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב