כאבי בטן

דיון מתוך פורום  כאב

18/09/2016 | 00:33 | מאת: אוראל

מזה כשבוע יש לי כאבים חזקים בבטן תחתונה לכיוון הצד השמאלי יותר, הכאב התחיל לאחר אימון בטן. יש לציין שבמרכז הבטן הכאב מרגיש יותר כשריר תפוס(למרות שתמיד אחרי יום יומיים עובר ההרגשה ועכשיו לא) ובצד השמאלי ממש דקירות. הייתה עצירות עד שלפני יום ביצעתי חוקן, כרגע אין הקלה בכאב ובנוסף ביציאה יש הרבה הפרשות לבנות סמיכות כאלו(ההפרשות מופיעות לי כבר המון זמן ובמיוחד אחרי שאני מבצע חוקן) מה זה יכול להיות?

20/09/2016 | 13:58 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ממליץ לפנות לבדיקת רופא ולבקש ממנו גם להתייחס לצורך בביצוע חוקן. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב