כאבים בחזה ובעיית נשימה אצל גבר

דיון מתוך פורום  כאב

17/07/2016 | 23:21 | מאת: גלי

שלום רב, בן זוגי,בן 45 מעשן כבד,כרגע לא מעשן כבר 3 שבועות מאז הבעיה, אביו חולה לב.סובל מכאבים בחזה ובעיות נשימה כשלשה שבועות. היה מאושפז מספר ימים.נעשו לו כל הבדיקות האפשריות-דם,לב,חזה וריאות.לבסוף שוחרר עם הבחנה של סטרס טיפול שכולל חצאי ימי עבודה ונוגדי חרדה ולחץ..המצב לא משתפר,אין לי מושג לאן ולמי לפנות..אודה להכוונה ועצה. תודה מראש.

24/07/2016 | 12:27 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, רופא המשפחה אמור להמשיך במעקב ובמידת הצורך להפנות להמשך הבדיקות. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב