שימוש באופטלגין לחודש-חודשיים

דיון מתוך פורום  כאב

14/07/2016 | 01:28 | מאת: גלעד

שלום, בחודשים יולי אוגוסט החום הגבוה גורם לי לכאבי ראש ולהתחממות של הראש. כדור אחד או שניים של אופטלגין ביום עוזרים לי בנושא זה. יש לציין שאני בן 33 וכל חיי לקחתי אופטלגין והוא תמיד עבד עליי מעולה בלי שום תופעות לוואי. האם לקיחת אופטלגין באופן קבוע למשך תקופה קצרה של חודש-חודשיים מסוכנת?

17/07/2016 | 10:44 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ישנם מצבים של תופעות לוואי של טיפול באופטלגין. תופעות קשות ביותר מתפתחות כשקיימת רגישות ובאה לידי ביטוי מיד עם תחילת הטיפול באופטלגין. אם זה לא קרה, עדיין רצוי לא להאריך בטיפול זה. יתכן שסיבה לכאבי ראש היא התייבשות ויש לנסות שתיה מרובה למניעתה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מלחקת הרדמה

מנהלי פורום כאב