כאבים בירך ימין והזרקה

דיון מתוך פורום  כאב

04/07/2016 | 19:04 | מאת: גל

ת 57.מפרק ירך ימן חולה, כואב ועפי רופאים, מחייב החלפת מפרק.אני מנסה לדחות את הניתוח כי ידוע לי שלמפרק יש אורך חיים מסויים. לפני ניתוח יכולה לעזור לי למפרקים הזרקה? איזה זריקה מתאימה? איזה רופא מזריק? יכולה לעזור נגד כאבים ולהליכה ארוכה יותר? תודה.

10/07/2016 | 08:29 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, הזרקות מסוג זה מבצעים בדרך כלל אורתופדים. אורך החיים של שתל מפרק היום ארוך מספיק. ממליץ לשקול ברצינות המלצת האורתופדים. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב