כאבים בלתי פוסקים בעקבות אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  כאב

24/06/2016 | 09:41 | מאת: לירון

שלום! אבא שלי בן 63 ובשנת 2004 קיבל אירוע מוחי ומאז הוא סובל מכאבים בלתי פוסקים בכתף ימין במהלך השנים ביקרנו במספר מרפאות כאב וניסינו מספר סוגים של כדורים: סימבלטה ליריקה אלטרולט טרמדקס ועוד בנוסף גם עשינו הזרקות תחת שיקף וטיפול RF בשנת 2008 היה 3 פעמים במרפאתה של ד"ר לקר ובאחד מהביקורים עבר טיפל RF אך ללא הועיל. איזה עוד אפשרויות טיפול אפשר לנסות? האם אתם ממליצים על קאנביס רפואי? תודה לירון

שלום רב, לאחר אירוע מוחי, במידה שאין הוראות נגד, אני ממליצה על השתלת משאבה ספינאלית של בקלופן. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב