אף תרופה לא עוזרת לכאבים

דיון מתוך פורום  כאב

31/05/2016 | 13:59 | מאת: סמדר

שלום אבא שלי בן 87 וסובל מהיצרות בחוט השדרה שגורמת לו לכאבים מאוד חזקים ברגליים וחוסר יכולת ללכת כמעט לחלוטין , הוא מסתייע בהליכון ולוקח כל תרופה שקיימת בשוק נגד כאבים, אופטלגין, אוקסיקוד, ליריקה, מדבקות ..... ניסה כבר כל תרופה אפשרית . בשבועיים האחרונים הוא כבר התחיל לקבל טיפות/שמן קנביס. מה עושים ..... שום דבר , אבל ממש שום דבר לא עוזר.... כל הזמן כואב לו אשמח לעזרתכם ועצתכם

31/05/2016 | 15:11 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרה כזה אני ממליץ לשקול ביצוע ניתוח. במידה וההחלטה היא לא לנתח, יש לפנות למרפאת כאב לאיזון הטיפול התרופתי. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב