אני כבר מיואש וגמור מה לעשות

דיון מתוך פורום  כאב

25/03/2016 | 15:16 | מאת: שלומי מור

לפני 7 חודשים מלאים בקיץ 2015 נסעתי באופניים לקחתי פנייה שמאלה במהירות של איזה 25 קמ"ש היה מהירות.. כתוצאה מזה החלקתי שמאלה ברגע שזה קרה אוטומטי זרקתי תידיים להגן מפני הנפילה כתוצאה מזה הרגשתי תחושה מוזרה באזור אמצע החזה נטייה ממש קלה לצד שמאל צד הנפילה ממש בחיבור בין הסטרנום לחזה השמאלי. טוב עשו לי צילום חזה תקין. עזבתי את זה חצי שנה מלאה ולא נגמר הכאבים הלכתי לטפל בנושא עשיתי חצי שנה אחרי עוד רנגטן לסטרנום אין שבר. אחרי זה עשיתי מיפוי עצמות גם לא מצאו כלום תקין לגמריי.. עכשיו כירוגיה אומר לי זהו פה גמרת ואותו דבר רופאת משפחה אומרת זהו אין כלום. ניסיתי כדורים נוגדי דלקת אטודולק 600 מ"ג שאינם סטרואידים. לא עזר. לקחתי 10 ימים כל יום כדור אחד. עכשיו הכאבים הם שוב בחזה באמצע ממש בחיבור של החזה השמאלי בין הסטרנום לחזה . מה אני עוד יכול לעשות לעשות? למי לפנות.. מה סביר שקרה שם? אני ככבר לא רואה מצב שיקום ולא יהיה כאבים זה כבר 7 חודשים. הכאב בעיקר בתנועות אם מתכופף כואב. אם מסובב תגוף רק תחזה שמאלה זה הכאב הכי חזק. וגם לשחק כדורגל כדורסל לרוץ לא יכול . מה אפשר לעשות וגם אם אני מפעיל תשריר חזה יענו עושה שריר אז גם מרגיש תכאב . מה מרמז כל הדברים האלה? מה אני יכול לעשות לחזור לחיים הבריאים ולא מוגבל. תודה .

שלום רב, ממליצה לבצע CT עמוד שדרה גבי ולפנות עם התוצאות לבדיקה במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב