בעייה בברכיים בגיל צעיר מאוד עזרה !

דיון מתוך פורום  כאב

12/10/2015 | 08:38 | מאת: איציק

אני ינסה בקצרה לעשות את זה. אני בן 23 . 9 שנים נוסע רצוף על אופניים רגילות . ועשיתי הרבה ספורט בשנים האלה איזה פעמיים בשבוע בערך כדורגל שיחקתי . עכשיו התחלתי עבודה חדשה {איזה 3 וחצי חודשים כבר} שעומדים די הרבה ואני כל יום עובד לפעמים 12 שעות ולפעמים 8 שעות. אך הגעתי למצב שיש כאבים עצומים ב2 הברכיים שזה אומר אם אני לדוגמא מקפל תקרסול לכיון הישבן יענו מקפל תברך קרסול לישבן אז יוצא קליק חזק מאמצע הברך כזה ושיש תקליק זה כואב מאוד המקום וזה ב2 הברכיים כך כנ"ל גם אם יושב בתנוחה שהברך מקופלת חזק יענו שמקפל תברך זה גם קשה לבצע וישאותו קליק כי כואב מאוד גם עליות לעלות קשה ואני מרגיש תמקום . ואתמול הרגשתי כבר דקירות מהמקום שם . עכשיו אני יציין שוב אני רק בן 23 . מה זה מרמז כל זה? האם זה קשור ש9 שנים רכבתי המון המון אופניים? או שיחקתי כדורגל? ומה אני יכול לעשות אם זה? אני עובד במקום של בודק ביטחוני ועומד ביום הרבה יענו מתוך 8 שעות עומד ורק שאין אנשים יושב ושיש אנשים שוב עומד ויושב כך כל יום. מה זה מרמז כל זה מה קרה לי? האם אני עושה נזק שממשיך לעבוד אם הכאבים? מה אפשר לעשות אם זה? אני די מודאג . {ואולי זה קשור שניסיתי בחודש וחצי האחרון מדרסים חדשים שהכינו חנות אורטופדיה והם הפעילו לי לחצים בברכים? } בכל מקרה כבר שבועיים ויותר שאני בלי המדרסים האלה מחשש שהם אולי ואני כבר לא יודע גרמו לי לכל זה ועדיין סובל גל בלי}. תודה רבה איציק מחכה להסבר מה מרמז כל הדבר הזה תודה.

19/10/2015 | 10:45 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במקרה כזה יש צורך בבדיקת אורתופד, שאחרי בדיקה רפואית יחליט על המשך הבדיקות, כגון, אולטרהסאונד. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב