אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  כאב

06/08/2015 | 17:30 | מאת: נוי

היי שלום יש לי צרבות ותחושת בחילות וכל הזמן באלי להקיא אבחנו לי לפני כחצי שנה פוליפ בכיס מרה ואמרו שאין צורך בניתוח אך יש לי כאבים חזקים בבטן העליונה ובחילות וזה התקפים חזקים שכל מפעם מהתקף מהתקף רק מתגבר יש מצב שזה מהפוליפ או שזה בעיה אחרת כי עשיתי מלא בדיקות ולא מצאו כלום שום בעיה נוספת וכרגע אני מתה מכאבים שמפרעים לי לשיגרה

09/08/2015 | 16:14 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בשלב זה המצב דורש מעקב של רופא משפחה וכירורג ולא במסגרת מרפאת כאב. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב