בי קיור לייזר

דיון מתוך פורום  כאב

02/08/2015 | 06:41 | מאת: מישל

אימי בת 84 סובלת מכאבים כרונים בברכיים והכתפיים כתוצאה מדלקת מפרקים.מכיוון שתרופות נגד כאבים אסורים לה בגלל אי ספיקת כליות כרונית ממנה היא סובלת.כמו כן,תרופות אחרות גורמות לה לתופעות לוואי כמו עצירות,חוסר תיאבון ובחילות. שמעתי על מעשיר בי קיו לייזר,שמפחית משמעותית את הכאב ואף משתמשים בו במרפאות הכאב בבתי החולים.רציתי לדעת האם באמת הוא מסייע בהפחתת הכאב ( ואני לא מדבר על ריפוי אלא רק שתהיה הקלה שהכאב יהיה נסבל יותר ) עד חזרה למינימום של חיי שיגרה נורמלים? בתודה מראש!

02/08/2015 | 09:30 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, עדיין לא נמצאים נתונים מספיקים להצביע על רמת היעילות של בי קיור לייזר. ישנם חולים המדווחים על הטבה לאחר שימוש במכשיר. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב