כאבים בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כאב

26/07/2015 | 21:59 | מאת: אביעד

מזה תקופה ארוכה כאבים בעצם הזנב שמקרינים גם לרקטום. ליריקה במינון 300 עוזרת מאוד לכאבים. בהתחלה היה פרק זמן של הסתגלות לתופעות לוואי שלה שחלקן נחלשו וחלקן נעלמו, אך בחודש האחרון הופיעו חזרה מדי פעם בחילות, וגם תחושה של סחרחורת לזמן קצר בעיקר בעצימת עיניים. האם תופעות לוואי כאלה ואחרות של ליריקיה יכולות לחזור למרות שכבר עברה מזמן תקופת הסתגלות ? האם בד"כ הן גם חולפות שוב כמו לאחר תקופת הסתגלות ראשונית ? תודה

שלום רב, בדרך כלל, תופעות לוואי לא חוזרות אחרי תקופה ארוכה של טיפול. לדעתי, יש לשלול סיבות אחרות לסחרחורת ולבחילות. ממליצה לפנות לרופא המשפחה ולרופא נוירולוג (עצבים). בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב