כאבים בברכיים.

דיון מתוך פורום  כאב

15/07/2015 | 19:20 | מאת: רז

שלום רב, לפני כחודשיים התחילו לכאוב לי הברכיים. הלכתי לרופא והוא אמר לי שרק בגיל 35-40 הכאבים בברכיים יחלפו. אני כיום בן 15.4. הכאבים התחילו בברך השמאלי ולאחר מכן עברו גם לברך הימני. עכשיו הברך הימנית יותר כואבת מהשמאלית. כאחד שעושה ספורט, האם אני יכול לעשות כפיפות בטן ושכיבות סמיכה ותרגילי שונים בלי שייגרם נזק לברכיים? ובכלל, ריצה זה דבר שאני מתמיד בה (הפסקתי כשהתחילו הכאבים), האם אני יכול לרוץ? אם כן, כמה זמן מקסימום? ועוד שאלה קטנה, בדצמבר יש לי קורס לכבאות והצלה. קורס מעשי שנמשך 4 שעות. האם ללכת? תודה רבה!

19/07/2015 | 18:32 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, שאלה זו אינה במסגרת הפורום. אני ממליץ לפנות לרופא ספורט, אורתופד. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב