פגיעה עצבית בבוהן הרגל

דיון מתוך פורום  כאב

28/05/2015 | 11:34 | מאת: רונן

שלום רב, לפני חודשיים עברתי ניתוח לייזר בבוהן הרגל ע"מ לפתור בעייה של ציפורן חודרנית. לאחר החלמת הבוהן (דלקת והפרשה חלפו לאחר מתן 10 ימי אנטיביוטיקה) החלו כאבים בזמן ההליכה ולעיתים גם בזמן מנוחה. הכאבים אינם אחידים בעוצמתם. פעם זהו כאב עמום ופעם זהו כאב חד. מגע עם מים חמים גורם לכאב דומה וגם במגע עם נעל. אין מגבלת הליכה ואין תחושת נימול או הרדמות של הבוהן. האם זוהי פגיעה עיצבית כתוצאה מהניתוח? האם ניתן לפתור את הבעיה? אודה לתשובה, תודה רונן

03/06/2015 | 15:54 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ככל הנראה, הכאב נובע מפגיעה ברקמות עקב תהליך דלקתי מהניתוח. ההחלמה יכולה לקחת גם עוד חודש-חודשיים. במידה שחלה החמרה יש לחזור לבדיקת רופא. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב