רגרסיה לאחר חסימה עצבית שניה, מה עכשיו?

דיון מתוך פורום  כאב

27/12/2014 | 22:42 | מאת: אנונימי

ברקע: בן 21, בקע דיסק L5-S1 עם לחץ על שורשי העצב כאב מתפרץ מקרין לאחורי ירך ימין בכל פעולה שמעמיסה על הגב/רגל/לחץ תוך בטני. אחרי הזריקה הראשונה של החסימה העצבית הרגשתי שיפור משמעותי, הזריקה השניה לא הציעה שיפור ואף החריפה את הכאב. לאחר התייעצות עם הרופא הוצע לי חסימה באמצעות גלי RF. הבנתי שתהליך זה לא תמיד עוזר ולרוב עוזר למספר חודשים בלבד. נטלתי את רוב סוגי ה-NSAIDS ללא הועיל וכמה סוגים של משככי כאבים (טרמדקס, קודאין, זאלדיאר), אך העדפתי לרדת מאלה בגלל תחושת ה"כיף" שאני מקבל מהם. כרגע נוטל טיפות של אופטלגין ללא שיפור משמעותי בכאב. אני לא יודע מה לעשות. עזרה בבקשה, אני לפני תחילת לימודים ורק רוצה להפטר מהכאב או להפוך אותו לסביל לפחות

28/12/2014 | 09:42 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לפי התאור, טיפול ב- RF המתבצע בבקרת שיקוף, יכול בהחלט לסייע. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב