כאבי רגליים מעייפות או שינה לקויה

דיון מתוך פורום  כאב

06/12/2014 | 10:16 | מאת: כריס

שלום, כבר שנים שיש לי כאבים בשוקיים המופיעים מתוך עייפות או שינה לא טובה אשר עוברים רק אחרי שינה טובה. בנוסף לזה יש לי רגישות בצד הקדמי של הרגל (תיאור מיקום טוב זה גיד אכילס) כאשר אני נוגעת במקום הוא כואב. בעבר הרופא שלך אותי לבדיקת רנטגן ולא נמצא דבר. יש לציין כי איני ספורטאית. השמח לדעת ממה זה יכול לנבוע ואם יש דרך להימנע מזה. תודה

10/12/2014 | 23:47 | מאת: אורחת

זה יכול לקרות מנעליים לא נוחות, מהליכה מאומצת עם נעליים לא נוחות, אולי הגיד קצת נמתח ועבר איזושהי חבלה, וזה דבר שלא רואים ברנטגן או אולטרסאונד.

11/12/2014 | 09:56 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, במידה שהמקור אינו בעמוד השדרה, יש לשלול שמדובר במחלת שריר. על מנת להיבדק על ידי רופא ולקבוע תכנית בדיקות אני ממליץ לפנות לרופא המשפחה. בברכה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום כאב